Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Άνοιγμα διοδίων Κυριακή 20 Φλεβάρη 2011

Ο πραγματικός αγώνας ενάντια στα διόδια μόλις ξεκίνησε!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ
διόδια Μακρυχωρίου και Πυργετού.
Από τις 14:00 μέχρι τις 18:00
(Ταυτόχρονη ανοιχτή συνέλευση για συζήτηση σε σχέση με την πραξικοπηματική απαξίωση από πλευράς της κυβέρνησης των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών)
Προσυγκέντρωση στη 13:00 λαϊκή αγορά της Τετάρτης (δίπλα στο ποτάμι,
γωνία Αθηνάς-Καλλιθέας)Οι μάσκες έπεσαν και το πρόσωπο της κυβέρνησης αποκαλύφθηκε. Ο πραγματικός αγώνας ενάντια στα διόδια μόλις ξεκίνησε, διότι η τροπολογία του Ρέππα θα μας κάνει περισσότερους και πιο δυνατούς!
Ο Ρέππας, έριξε λάδι στη φωτιά και η φωτιά θα φουντώσει και θα επεκταθεί...

Η χούντα τους θα ανατραπεί από το κόσμο που εναντιώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο στον κοινοβουλευτικό φασισμό τους και στη φτώχεια που δημιούργησε το σάπιο σύστημά τους. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι και ξύπνησε.

Ο αγώνας μας θα ενταθεί,

  • θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε τις μπάρες ομαδικά και ατομικά,

  • θα συνεχίσουμε τις μαζικές κινητοποιήσεις ακόμα πιο δυναμικά,

  • θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο δρόμο, στις γειτονιές και στα δικαστήρια για το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στα δημόσια αγαθά και για το δίκαιο που έχουμε με βάση το σύνταγμα που εσείς φτιάξατε και εσείς είστε οι πρώτοι που το καταπατάτε!

Θα κάνουμε ότι μπορούμε μέχρι να καταργηθούν οριστικά όλα τα διόδια.

Όχι, η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει! Δεν τρομάζουμε γιατί το δίκαιο το έχουμε εμείς! Ας ψάχνουν από τώρα να βρουν τρόπο για να φύγουν!

Μέσα από τις επαφές της πρωτοβουλίας με συλλογικότητες και επιτροπές κατά των διοδίων σε όλη την Ελλάδα, σύντομα θα ανακοινωθεί από τους νομικούς των επιτροπών το πως θα συνεχιστεί σε ατομικό επίπεδο ο αγώνας, σε σχέση με την πρόσφατη η τροπολογία με την οποία ορίζονται ποινές για όσους δεν πληρώνουν το κόμιστρο στα διόδια.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΝΕΡΟ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.